Over BeauNoir. We wensen je een mooie nacht.

“BEAUNOIR IS FOR THE NIGHT LOVERS. THE ONES WHO DARE TO EMBRACE THE STARS.”

Jou een mooie nacht bezorgen, dat is onze missie. Onze belofte. BeauNoir werd 5 jaar geleden opgericht door Katie Kindermans en is gespecialiseerd in het ontwerpen en distribueren van betaalbare op maat bedding concepten. Van matras tot lakens, we bieden de gehele slaapbeleving. Dankzij haar 18 jaar expertise in de sector, weet Katie als geen ander haar klanten optimaal te adviseren over slaapcomfort. Mede door haar eigen ervaring met aanhoudende rugklachten besloot ze een eigen slaapconcept op maat te starten. BeauNoir was geboren.

 

BEAUNOIR JE SLAAPKAMER.

Gemiddeld slapen we een 32 jaar van ons leven … Wat?! Het is dus belangrijk dat jouw slaapomstandigheden zo ideaal mogelijk zijn om optimaal van je nachtrust te kunnen genieten en zo meer energie over te houden voor overdag. Daarom is het van belang dat (de stijl van) jouw slaapkamer volledig beantwoordt aan de persoon die jij bent.

Wat kan je verwachten van een BeauNoir? Eerst en vooral kwaliteit. Daarnaast is kiezen voor BeauNoir, ook kiezen voor elegantie op maat. Met boxsprings, matrassen en beddengoed die een streling zijn voor het oog én voor de huid. Jouw droombed samenstellen, dat doen we op maat en volledig volgens jouw wensen. Hoe we dit concreet aanpakken lees je onder in een aantal concrete stappen.

 

1. WELK TYPE BOXSPRING PAST BIJ JOU?

Er is een boxspring voor iedereen. Een boxspring past immers volledig personaliseerbaar. Maar hoe maak je de juiste keuze? Wat past bij jou? Wat vind jij mooi en wat vind je praktisch?

WIST JE TROUWENS DAT …

  • een boxspring een goede instaphoogte heeft?
  • een boxspring heel veel afwerkingsmogelijkheden op maat biedt?
  • een boxspring een uitstekende ventilatie heeft?

 

2. KIES EEN GOED PASSENDE MATRAS.

Ga op zoek naar een matras die bij jouw lichaam past. Een exemplaar dat je rugwervels in een natuurlijke vorm brengt en je lichaam perfect ondersteunt. Slaap je op je rug, op je buik of op je zij? Dit heeft eveneens een impact op de keuze van je matras. Je lichaam moet immers juist ondersteund worden. De stevigheid van een matras hangt af van je lichaamsbouw. Elke matras is volledig afgestemd op de BeauNoir boxspring voor een optimaal comfort. Hulp nodig bij het kiezen van de beste matras? Laat je adviseren door onze experts in één van onze verkooppunten.

 

3. KIES JE HOOFDBORD.

Comfort staat natuurlijk op één, maar het oog wil ook wat. De keuze voor een hoofdbord bepaalt de sfeer in de slaapkamer. Maak je keuze uit diverse BeauNoir vormen.

 

4. STOFFEN EN KLEURTJES!

Van zachte pasteltinten tot kleurrijke tinten, van katoen tot lederlook. De keuze is eindeloos. Ben je allergisch? Wellicht is een synthetische stof of lederlook geschikter. Dit is immers beter proper te houden. In onze verkooppunten kun je alle stoffen zien en voelen en geven we je advies over welke het beste past op de boxspring van jouw keuze.

 

5. DE ULTIEME SLAAPBELEVING

Maak je BeauNoir slaapbeleving compleet met onze bedaccessoires. In onze verkooppunten vind je onder andere nachtkastjes, poefjes en sierkussens in allerlei kleuren en stijlen. Zo maak je je slaapkamer helemaal BeauNoir.

 

WAT WE JOU ALS MERK BELOVEN?

Alles wat we ondernemen of wat we voor onze klanten doen is steeds met onze 4 kernwaarden voorop. Want deze waarden bepalen wie we zijn en waarom we elke dag met passie doen wat we doen.

 

#ONZEKLANTVOOROP

Alles vertrekt vanuit jouw gevoel, jouw ideeën, jouw persoonlijke smaak. BeauNoir biedt je alle mogelijkheden om je eigen droombeleving te creëren. Jij kiest de details van het design, de kleuren en de stoffen, jij creëert jouw persoonlijk bed op maat en bepaalt de mood. Van tijdloos klassiek tot verrassend gedurfd.

 

#ALTIJDKWALITEIT

Wie kiest voor een gepersonaliseerd bed van BeauNoir kiest voor kwaliteit. Alle producten worden in Europa vervaardigd met focus op de beste technieken, superieure en stijlvolle materialen, gemaakt door ervaren vakmensen.

 

#EXPERTISE

Een passie voor vakmanschap, een oog voor detail gecombineerd met een sterke focus op kwaliteit maken van BeauNoir een expert in het vak. En deze expertise delen we graag met jou.

 

#FLEXIBELENOPMAAT

Hoe slaap jij het liefst? Jouw droombed samenstellen, dat doen we op maat en volledig volgens jouw wensen.